PRODUK HOT-SALE

Kualitas Pisanan, Keamanan Dijamin

  • New Arrival kids Swimsuit one piece girls swimwear for children

    Anak-anak Kedatangan Anyar Swimsuit siji potongan bocah wadon nglangi ...

    ☆ Desain kolar sing bisa digunakake kanthi cilik kanggo pangayoman srengenge sing efektif lan desain anti-clip ing zipper kanggo nglindhungi kulit bocah. ☆ Rarancang zip ngarep gampang dipasang lan bisa digunakake, lan bisa gampang digunakake ing banyu. ☆ Kain iki gampang lan lembut, lan ora gampang ngrusak kulit. Jeneng produk: Bocah-bocah Kedatangan Anyar Swimsuit siji klambi renang kanggo bocah-bocah Bahan: 82% Polyamide, 18% Tipe Produk Spandeks: Klambi nganggo OEM ODM Ukuran Layanan: S / M / L / XL Linning: 100% p ...

  • New Arrival cute custom one piece Children’s Swimsuit for boys

    Kedatangan Anyar sing lucu

    ☆ Desain kolar sing bisa digunakake kanthi cilik kanggo pangayoman srengenge sing efektif lan desain anti-clip ing zipper kanggo nglindhungi kulit bayi. ☆ Rarancang zip ngarep gampang dipasang lan bisa digunakake, lan bisa gampang digunakake ing banyu. ☆ Kain iki gampang lan lembut, lan ora gampang ngrusak kulit. Jeneng produk: Potongan Khusus Tiba Anyar kanggo bocah lanang Bahan: 82% Polamida, 18% Jenis Produk Spandeks: Klambi nganggo OEM ODM Ukuran Layanan: S / M / L / XL Linning: 100% ...

  • New Arrival cute custom one piece Children’s swimwear for boys

    Kedatangan Anyar sing lucu

    ☆ Desain kolar sing bisa digunakake kanthi cilik kanggo pangayoman srengenge sing efektif lan desain anti-clip ing zipper kanggo nglindhungi kulit bayi. ☆ Rarancang zip ngarep gampang dipasang lan bisa digunakake, lan bisa gampang digunakake ing banyu. ☆ Kain iki gampang lan lembut, lan ora gampang ngrusak kulit. Jeneng produk: Sepatu rasukan lucu sing lucu banget kanggo tekane bocah lanang: 82% Polyamide, 18% Jenis Produk Spandex: Klambi nganggo OEM ODM Ukuran Layanan: S / M / L / XL Linning: 100% ...

  • Wholesale leopard snake skin printed women swimwear sexy bikini

    Grosir ular kulit macan kulit sing dicithak ...

    ☆ set pinggul kontrol tummy pinggul sing dhuwur, tali bahu luwes .; ☆ pola beda, print macan tutul, cetakan ula, cetakan zebra kewan lan cetakan bunga; ☆ ngisor lan pipi, kurang jangkoan, ndhelikake weteng lan nuduhake awak sing apik banget; Jeneng produk: Kulit kulit ula ula macan dicithak nganggo baju renang bikini seksi Bahan: Spandex / Polyester Tipe Produk: Bikini-Swimwear karo OEM ODM Ukuran Layanan: S / M / L / XL Linning: Fitur Polyester: Seksi, Modis, Nafas ...

  • New fashion Bohemia beachwear swim suit african brazilian swimwear women sexy crochet bikini

    Fesyen renang pantai Bohemia busana anyar african ...

    ☆ SEXY CROCHET BIKINI SET. Sandhangan rajutan nganggo tangan nganggo manik sing apik banget yaiku salah sawijining cara sing apik kanggo pante. ☆ DESIG HALTER DENGAN PADDING. Bunder separo, nyurung padding, pola sing apik banget. Sampeyan bisa njaga awak kanthi apik karo bikini crochet iki. ☆ LENGKAP HALTER BIKINI LENGKAP. Sampeyan bisa nikmati paling pas karo tali sing dawa, ora kira-kira bentuk awak. ☆ OCCASIONS MULTIPLE. Set bikini crochet cocok kanggo nglangi, pantai, adus srengenge, metu ...

  • Quick dry custom mens beach board shorts,4 way stretch camo board shorts, mens beach wear

    Celengan pantai mens pantai pantai kanthi cepet, 4 cara ...

    ☆ Kualitas sing apik banget: 4 cara nganggo kain elastis, ditutupi saka kain bolong alus, nyaman, lan ambegan, mesthekake sampeyan bakal seneng nganggo. Cathetan: Ukuran rutin: S, M, L, XL, XXL. ☆ loro kanthong zipper ing ngarep, trep lan aman digunakake. ☆ Celana pantai iki menehi raos khusus babagan kepenak lan kabungahan nalika liburan, bulan madu, lelungan pantai pasir, pesta kolam renang lan macem-macem kegiatan banyu. Jeneng produk: celana pendek pantai pantai mens sing cepet, celana pendek papan camo, mens bea ...

  • Quick dry comfortable board shorts printed mens custom beach shorts

    Selesai papan sing gampang garing karo celana pendek ...

    ☆ pinggul gabungan kanthi tali carik lan logam sing alus banget lan alus. ☆ Kualitas sing apik banget: Bahan kain yaiku 100% beludru kulit poliester poliester, nyaman, lan ambegan, mesthekake sampeyan bakal seneng nganggo. Cathetan: Ukuran rutin: S, M, L, XL, XXL. ☆ Loro kanthong ngarep lan kanthong sisih gedhe, luwih gampang dilebokake. ☆ Celana pantai iki menehi raos khusus babagan kepenak lan kabungahan nalika liburan, bulan madu, lelungan pantai pasir, pesta kolam renang lan macem-macem kegiatan banyu. ...

  • Quick dry comfortable board shorts custom mens beach shorts

    Selesai papan sing gampang garing celana pendek ...

    ☆ pinggul gabungan kanthi tali carik lan logam sing alus banget lan alus. ☆ Kualitas sing apik banget: Bahan kain yaiku 100% beludru kulit poliester poliester, nyaman, lan ambegan, mesthekake sampeyan bakal seneng nganggo. Cathetan: Ukuran rutin: S, M, L, XL, XXL. ☆ Loro kanthong ngarep lan kanthong sisih gedhe, luwih gampang dilebokake. ☆ Celana pantai iki menehi raos khusus babagan kepenak lan kabungahan nalika liburan, bulan madu, lelungan pantai pasir, pesta kolam renang lan macem-macem kegiatan banyu. ...

PEMBANGUNAN COMPANY

Ayo dadi pangembangan kita menyang tingkat sing luwih dhuwur

  • Quanzhou Stamgon Trading Co Ltd.

    Quanzhou Stamgon Trading Co Ltd wis nglakoni bisnis ing tekstil wiwit1993. Produk kita kalebu celana pantai, klambi renang lan nyandhang Yoga dll. Pasar utama kita ana ing negara Eropa, Amérika Lor, pacific South lan negara-negara Asia Tenggara. Kita duwe 7 pabrik usaha sama sing nduwe luwih saka 2300 buruh trampil. Output produksi nganti rong puluh yuta dolar AS saben taun.

  • Babagan pabrik gabungan kita

    Pabrik usaha bareng khusus kanggo nggawe klambi lan olahraga olahraga, sing luwih bisa ngontrol biaya produksi, ngontrol kualitas produk nganti paling akeh, lan nyepetake tanggapan pasar. Saiki, ana luwih saka 2300 karyawan ing pabrik, lan area bengkel luwih saka 4.000 meter persegi.

PAKAIAN KITA

Kita bakal nambah lan nguatake kemitraan sing ana.