Babagan pabrik gabungan kita

Pabrik usaha bareng khusus kanggo nggawe klambi lan olahraga olahraga, sing luwih bisa ngontrol biaya produksi, ngontrol kualitas produk nganti paling akeh, lan nyepetake tanggapan pasar. Saiki, ana luwih saka 2300 karyawan ing pabrik, lan area bengkel luwih saka 4.000 meter persegi.

Ing wiwitan pamrentahan perusahaan kasebut, wis nggawe tim manajemen teknis sing cekap lan trampil, nggawe sistem layanan produksi sing komprehensif, lan nandur modal akeh banget kanggo ngenalake barisan produksi maju, mesin pemotong otomatis, mesin nyebar lan peralatan utama. Saiki, macem-macem mesin jahit klambi lan peralatan percetakan sublimasi kasedhiya. Ana 6 garis pemasangan biasa, 36 mesin jarum papat lan enem kabel khusus, output bulanan luwih saka 200.000 potongan.

FACTORY TOUR (1) (1)

FACTORY TOUR (1) (1)

Pabrik kita duwe luwih saka 180 teknisi, lan ahli profesional QC sing tanggung jawab kanggo pemriksaan nalika produksi tengah lan sadurunge kiriman, priksa manawa njaga kualitas tinggi kanggo para klien.

Kanggo nyengkuyung pesenan cilik saka Amazon utawa produsen produsen cilik liyane, kita nyawisake saham cukup meh kabeh desain ing gudang sing bisa dikirim sajrone sawetara dina, kanthi seneng nampa sampeyan ngunjungi perusahaan kanggo diskusi bisnis liyane yen bisa.