Kita menehi kabijakan privasi

Kita ngurmati privasi sampeyan. Kita ora adol, nyewa utawa utangan informasi sing bisa dingerteni (kalebu alamat e-mail, nomer telpon, lan sapiturute) babagan pelanggan kanggo sapa wae. Kita ora bakal njaluk sampeyan kanthi telpon utawa mail. Sembarang informasi sing diwenehake karo sampeyan bakal digunakake kanthi tanggung jawab, ditahan kanthi aman lan keamanan, lan ora bakal digunakake kanthi cara sing sampeyan durung setuju.

Babagan Produk

Babagan kemasan

nggunakake packing prasaja, saben set sing dikempalken ing kantong plastik, utawa 10 set ing kanthong plastik gedhe, utawa disesuaikan.

Babagan ukuran

Mangga deleng bagean "ukuran" ing saben produk kanggo rincian liyane. Babagan bagan ukuran, bukak: bagan ukuran

Apa sampeyan nampa kahanan OEM lan jumlah paling minimum kanggo kahanan OEM?

Ya, kondisi OEM ditampani lan jumlah minimal gumantung saka barang sing dipesen. Lan kirim gambar gambar sing jelas sampeyan pengin, kita bakal dikirim menyang Desainer, yen wis diwenehi materi, kita bisa produk kanggo wektu. Yen ora, kita bakal nggoleki dheweke, lan banjur produk. lan ngirim conto karo barang liyane sing sampeyan kirim dhisik kanggo mriksa.

Babagan Materi

Kita nggunakake kain berkualitas kanthi gampang bisa dipasang kanggo jas renang, lan poliester 100% kanggo celana pantai, utawa disesuaikan.

Babagan Rega lan Pembayaran

Babagan regane

Sampeyan bisa ngirim pesen utawa pitakonan, wenehi model saka produk sing disenengi lan Kuantitas, mula kita bakal menehi kutipan.

Kebijakan diskon

We offer diskon kanggo macem-macem jumlah, monggo sesambungan karo panjaluk jumlahe.

Informasi pambayaran lan kiriman bank.

Kita nampa Kertu Kredit, Transfer Bank. Pesenan cilik utawa conto, kita nampa pambayaran kanthi langsung.
Yen sampeyan pengin mbayar kula liwat Bank, hubungi kita.

Babagan wektu pambayaran

Kita nampa pambayaran langsung kanthi Kartu Kredit. Pembayaran Umum kudu ditindakake sajrone 3 dina urutan. Yen ana alesan kanggo wektu tundha pembayaran, mangga komunikasi dhisik. Matur suwun.

Babagan Order

Apa jumlah minimum order?

A: kanggo gaya saham kita, MOQ bakal dadi 10 pcs saben gaya / warna.

Lan kanggo desain khusus, MOQ: 200 potongan saben gaya / warna.

Apa sampeyan bisa nggawe conto kanggo kita?

A: Ya, nanging sampeyan kudu mbayar sampel lan biaya kurir. Sampeyan bisa ngirim katrangan babagan conto rinci supaya kita bisa mriksa biaya lan conto wektu, sawise nampa pambayaran, kita bakal ngatur pesenan sampel kanthi cepet.

Sampeyan bisa nambah logo dhewe ing produk kasebut?

A: Ya. Kita nawakake layanan kanggo nambah logo pelanggan, kirimake karya seni desain logo ing format PDF utawa AI.

Babagan Pengiriman

Kepiye kapal?

Kita bakal dikirim liwat paket ekspres internasional EMS / DHL / UPS / TNT, utawa kita bakal dikirim ing segara yen pesenan pesenan luwih saka 1cbm, iku gumantung saka jumlah.

Pira dina?

Umum mbutuhake 3-4 dina kerja ing saindenging jagad dening UPS, lan 5-7 dina kerja dening EMS (kajaba Rusia), lan 4-5 dina kerja dening TNT / DHL gumantung ing wilayah sing sampeyan panggone.

Babagan wektu pangiriman

Yen sampeyan siyap kanggo nyelehake pesenan, kita bakal mriksa pesenan dhisik banjur ngirim invoice menyang sampeyan sajrone 24 jam. Lan kanggo barang stok sing bakal dikirimake sajrone 7 dina, yen ora, kita bakal konfirmasi wektu pangiriman karo sampeyan.

Dakkandhani biaya pengiriman sadurunge pesenan

Biaya pengiriman gumantung saka bobot, volume lan cara pangiriman (EMS, DHL, TNT, UPS, utawa transit segara) lan negara tujuan. Dadi angel kanggo kita ngumumake biaya pengiriman sing tepat sadurunge sampeyan nggawe pesenan Bobot net siji potongan bikini udakara 0.2kg, nanging bobote volume kira-kira udakara 0.5kg / pc. Lan sampeyan bisa milih perusahaan pengiriman sing disenengi lan kita uga bakal mriksa kabeh ekspres lan menehi saran cara sing paling cocog kanggo sampeyan.

Babagan Returns & Terms

Kita nempatake pentinge kualitas lan layanan, saengga sadurunge ngirim bingkisan, kita kudu mriksa produk kaping pindho maneh lan kemasan kanthi awake dhewe.

Kepiye cara ngatasi, Yen barang cacat?

Nyuwun pangapunten yen barang kasebut cacat, lan kita bakal aktif ngatasi kedadeyan kasebut. Kita uga butuh bantuan sampeyan.
Kaping pisanan: Yen barang kasebut cacat, wenehi pengiriman notifikasi babagan 3 dina sawise dikirim.
Kapindho: kirimake gambar barang kasebut kurang, banjur kirimake gambar kasebut marang kita kanthi email, supaya aku bisa ngirim menyang Direktur Teknis, sawise dheweke mriksa lan setuju, kita bakal nambah sing anyar kanggo urutan sabanjure. gratis.

Bali utawa kabijakan pembatalan

Kanggo nyedhiyakake layanan pelanggan sing luwih trep, kita nampa bali lan supaya pembatalan sajrone 24 jam.

Trek-Tindakake-Urutan

Luwih penting, matur nuwun kanggo nggawe pesenan ing situs web www.stamgon.com . Kepuasan sampeyan bakal dadi sumber motivasi paling gedhe kanggo kita.

Kita nemtokake kaca supaya sampeyan bisa nemokake cara pelacakan perusahaan ekspres kanthi fleksibel lan muga-muga bisa mbantu ngrampungake priksaan ranging pesenan.

Iki tegese kita wis ngirim pesenan nalika sampeyan nampa nomer pelacakan. Sampeyan bisa mriksa status paket sampeyan ing kaca pesenan nelusuri . Sembarang pitakonan, hubungi kita kanthi gratis!

PS: Kadhangkala nyebutake telat babagan nganyari informasi ing situs web. Dadi kudu sabar lan priksa sawetara wektu mengko. Pangertosan sampeyan bakal ngormati, matur nuwun!

Dakkandhani biaya pengiriman sadurunge pesenan

Biaya pengiriman gumantung saka bobot, volume lan cara pangiriman (EMS, DHL, TNT, UPS, utawa transit segara) lan negara tujuan. Dadi angel kanggo kita ngumumake biaya pengiriman sing tepat sadurunge sampeyan nggawe pesenan Bobot net siji potongan bikini udakara 0.2kg, nanging bobote volume kira-kira udakara 0.5kg / pc. Lan sampeyan bisa milih perusahaan pengiriman sing disenengi lan kita uga bakal mriksa kabeh ekspres lan menehi saran cara sing paling cocog kanggo sampeyan.

ING NGANGGO BISA DENGAN US?