Quanzhou Stamgon Trading Co Ltd. wis nindakake bisnis ing tekstil wiwit1993. Produk kita kalebu celana pantai, klambi renang lan nyandhang Yoga dll. Pasar utama kita ana ing negara Eropa, Amérika Lor, pacific South lan negara-negara Asia Tenggara. Kita duwe 7 pabrik usaha sama sing nduwe luwih saka 2300 buruh trampil. Output produksi nganti rong puluh yuta dolar AS saben taun.

Kita wis jangka panjang kerjasama karo klien kayata Zara, K-pasar, lan sapiturute. Nuwun sewu para kanca ing saindenging jagad ngunjungi pabrik kita lan ngrembug bisnis karo kita. "Babagan saben pelanggan minangka sing paling penting, menehi layanan sing paling apik kanggo para pelanggan". Kita mesthi entuk kerjasama sing dawa lan ngarep-arep bisa dadi mitra sing paling apik kanggo sampeyan.

Babagan pabrik gabungan kita

Pabrik usaha bareng khusus kanggo nggawe klambi lan olahraga olahraga, sing luwih bisa ngontrol biaya produksi, ngontrol kualitas produk nganti paling akeh, lan nyepetake tanggapan pasar. Saiki, ana luwih saka 2300 karyawan ing pabrik, lan area bengkel luwih saka 4.000 meter persegi.

Ing wiwitan pamrentahan perusahaan kasebut, wis nggawe tim manajemen teknis sing cekap lan trampil, nggawe sistem layanan produksi sing komprehensif, lan nandur modal akeh banget kanggo ngenalake barisan produksi maju, mesin pemotong otomatis, mesin nyebar lan peralatan utama. Saiki, macem-macem mesin jahit klambi lan peralatan percetakan sublimasi kasedhiya. Ana 6 garis pemasangan biasa, 36 mesin jarum papat lan enem kabel khusus, output bulanan luwih saka 200.000 potongan.

FACTORY TOUR (1) (1)

FACTORY TOUR (1) (1)

FACTORY TOUR (1) (1)

FACTORY TOUR (1) (1)

Pabrik kita duwe luwih saka 180 teknisi, lan ahli profesional QC sing tanggung jawab kanggo pemriksaan nalika produksi tengah lan sadurunge kiriman, priksa manawa njaga kualitas tinggi kanggo para klien.

Kanggo nyengkuyung pesenan cilik saka Amazon utawa produsen produsen cilik liyane, kita nyawisake saham cukup meh kabeh desain ing gudang sing bisa dikirim sajrone sawetara dina, kanthi seneng nampa sampeyan ngunjungi perusahaan kanggo diskusi bisnis liyane yen bisa.

Pameran

Carton Fair(3004-305)

Carton Fair (30 / 04-3 / 05)

Carton Fair(3004-305)

Pameran Melbourne (07 / 11-09 / 11)

Carton Fair(3004-305)

Tampilake Piandel (4 / 2-7 / 2)

Carton Fair(3004-305)

Pameran ISPO (2 / 86-01 / 07)

Carton Fair(3004-305)

Dolan maring pelanggan

Carton Fair(3004-305)

Kunjungan Pelanggan AS

Quanzhou Stamgon Trading Co, Ltd