Produk Kita

Dhuwur Olahraga Kuda Olahraga kanggo Wanita kanthi Kantong Punggung, Mesh Fitness Fitness Mesh kanthi Tlami sing bisa dicopot

Keterangan Singkat:

Nomer Model: YWQC190701-9
Katrangan: Wanita olahraga kutang
Paket: Bag 1pc / Opp
Panggonan Asal: Fujian, China
Kemampuan Penyetor: 10000 Potongan / Potong saben Sasi
Port: Xiamen


Detail Produk

Tag Product

☆ 80% Nylon / 20% Spandex
☆ [Kain olahraga dampak sing dhuwur] Kain Utama: Kain Olahraga Tinggi Efek Tinggi sing digawe nganggo kain listrik sing entheng, kelembapan 80%, nilon, 20% Spandex. Kaya kulit kapindho sampeyan
☆ [Sports Bra with Pocket] Bras yoga iki dilengkapi kanthong mburi sing trep kanggo nggawa telpon sampeyan. Lapisan bolong seksi sing ora ana polong tanpa tali supaya sampeyan gampang banget. Desain bolong ngarep seksi nawakake unsur khusus, supaya sampeyan modis lan apik.
☆ [Yoga Tops Bra] - bra ndhuwur yoga nyedhiyakake kepenak sing entheng bebarengan karo kemampuan penyerapan kringet lan kelembapan. Iki dirancang kanggo nambah pengalaman fitness wanita wadon. Top tank yoga bisa digunakake ing studio Pilates gym, olahraga ruangan lan papan hiburan saben dinane, Shift saka sembrono nganti klamben. Sumorot aksesoris lan tumit sing paling disenengi, bisa digunakake ing sajrone taun.
☆ [Kancing bathi nganggo bantalan sing bisa dicopot] Dorong lan Gabung nganggo bantalan sing bisa dicopot kanggo pangaturan sing trep. Piala sing bisa ditambahi nambah wujud lan jangkoan lengkap, lapisan bolong kanthi raos kuat lan adhem. Kabeh dina sing nyaman karo kain lapisan kaping pindho nyedhiyakake jangkoan lan dhukungan lengkap, ora bakal ngeculake sawise wisuh cuci.
☆ [4 cara Olahraga Bra] 4 cara kanthi cepet lan pangatusan olahraga olahraga kanthi cepet supaya luwih nyaman lan trep kanggo njupuk olahraga. Bahan sing lembut lan napas nyedhiyakake pengalaman sing paling apik kanggo nindakake latihan.

Jeneng produk: Gim berprestasi tinggi nganggo bra olahraga wanita olahraga fitness aktif kanthi kanthong telpon
Bahan: 80% Polyamide, 20% Spandex
Jinis Produk: Nyandhang & fitness Yoga nganggo Layanan ODM OEM
Ukuran: S / M / L / XL
Linning: 100% Polyester
Fitur: Seksi, Cantik, Ambil,
Werna: Ijo, ireng, wungu, jambon
Lable & Logo Customized ditrima
Wektu Pangiriman: Ing barang saham: 15 dina; OEM / ODM: 30-50 dina sawise sampel sing disetujoni

Babagan awake dhewe

Stamgon minangka perusahaan industri busana khusus kanggo nyedhiyakake gaya busana wanita sing beda-beda, kayata bikinis seksi, baju renang konservatif, tankinis, monokinis 50an, ukuran mandi mandheg, lan liya-liyane. Klambi renang kita kabeh dirancang khusus kanggo nggawe sampeyan luwih yakin lan dadi luwih kepenak. Tim Stamgon setya nggawa pengalaman pesenan kanggo pelanggan kanthi menehi standar layanan sing paling dhuwur adhedhasar kualitas produk kabeh.











Kauntungane

1.Kami bisa ngetrapake logo adat ing kabeh produk, yen sampeyan duwe panjaluk iki, kirim email menyang kita kanthi gambar logo lan jumlah pesenan, mula kita bakal mriksa biaya cetak lan nggawe kutipan kanggo sampeyan sajrone sedina.
2. Kita uga bisa nggawe setelan sing cocog karo gambar teknis, conto, utawa foto sing jelas.
3.Maca ukuran lan warna.
4. Bahan material bisa diganti kanthi panjaluk.
5. Kita duwe pabrik usaha bareng dhewe, bisa menehi pangiriman kanthi tepat waktu.
6.Nice service ranging pengiriman lan kabijakan bali sawise barang bakal dikirim.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita