Produk Kita

Kedatangan New cute adat siji potongan renang Kanak-kanak kanggo bocah lanang

Keterangan Singkat:

Nomer Model: DGYR90816-3
Katrangan: baju renang kanggo bocah-bocah
Paket: Bag 1pc / Opp
Panggonan Asal: Fujian, China
Kemampuan Penyetor: 10000 Potongan / Potong saben Sasi
Port: Xiamen


Detail Produk

Tag Product

☆ Desain kolar sing bisa digunakake kanthi cilik kanggo pangayoman srengenge sing efektif lan desain anti-clip ing zipper kanggo nglindhungi kulit bayi.
☆ Rarancang zip ngarep gampang dipasang lan bisa digunakake, lan bisa gampang digunakake ing banyu.
☆ Kain iki gampang lan lembut, lan ora gampang ngrusak kulit.

Jeneng produk: Kedatangan New cute adat siji potongan renang Kanak-kanak kanggo bocah lanang
Bahan: 82% Polyamide, 18% Spandex
Jinis Produk: Klambi karo OEM ODM Service
Ukuran: S / M / L / XL
Linning: 100% poliester
Fitur: Cantik, Cedhak, Liyane.
Werna: Biru
Lable & Logo Selaras
Wektu Pangiriman: Ing barang saham: 15 dina; OEM / ODM: 30-50 dina sawise conto sing disetujoni.

Babagan awake dhewe

Stamgon minangka perusahaan industri busana khusus kanggo nyedhiyakake gaya busana wanita sing beda-beda, kayata bikinis seksi, baju renang konservatif, tankinis, monokinis 50an, ukuran mandi mandheg, lan liya-liyane. Klambi renang kita kabeh dirancang khusus kanggo nggawe sampeyan luwih yakin lan dadi luwih kepenak. Tim Stamgon setya nggawa pengalaman pesenan kanggo pelanggan kanthi menehi standar layanan sing paling dhuwur adhedhasar kualitas produk kabeh.







Kauntungane

1.Kami bisa ngetrapake logo adat ing kabeh produk, yen sampeyan duwe panjaluk iki, kirim email menyang kita kanthi gambar logo lan jumlah pesenan, mula kita bakal mriksa biaya cetak lan nggawe kutipan kanggo sampeyan sajrone sedina.
2. Kita uga bisa nggawe setelan sing cocog karo gambar teknis, conto, utawa foto sing jelas.
3.Maca ukuran lan warna.
4. Bahan material bisa diganti kanthi panjaluk.
5. Kita duwe pabrik usaha bareng dhewe, bisa menehi pangiriman kanthi tepat waktu.
6.Nice service ranging pengiriman lan kabijakan bali sawise barang bakal dikirim.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita