Produk Kita

Fesyen pantai pantai Bohemia anyar sing cocog karo baju renang wanita african brazilian sing apik banget

Keterangan Singkat:

Nomer Model: CHYZ-3904
Katrangan: Crochet bikini
Paket: Bag 1pc / Opp
Panggonan Asal: Fujian, China
Kemampuan Penyetor: 10000 Potongan / Potong saben Sasi
Port: Xiamen


Detail Produk

Tag Product

☆ SEXY CROCHET BIKINI SET. Sandhangan rajutan nganggo tangan nganggo manik sing apik banget yaiku salah sawijining cara sing apik kanggo pante.
☆ DESIG HALTER DENGAN PADDING. Bunder separo, nyurung padding, pola sing apik banget. Sampeyan bisa njaga awak kanthi apik karo bikini crochet iki.
☆ LENGKAP HALTER BIKINI LENGKAP. Sampeyan bisa nikmati paling pas karo tali sing dawa, ora kira-kira bentuk awak.
☆ OCCASIONS MULTIPLE. Set bikini crochet cocok kanggo nglangi, pantai, adus srengenge, metu, nindakake Yoga, bulan madu, pesta kolam renang, lan sapiturute.

Jeneng produk: Bohemia busana gaya busana gaya busana modis anyar
Bahan: Katun
Jinis Produk: Bikini- Klambi karo OEM ODM Service
Ukuran: S / M / L
Linning: katun
Fitur: Seksi, Cantik, Ambil,
Werna: Biru, ireng, abang, putih, khaki, langit biru, tlaga ijo
Lable & Logo Customized ditrima
Wektu Pangiriman: Ing barang saham: 15 dina; OEM / ODM: 30-50 dina sawise conto sing disetujoni.

New fashion Bohemia beachwear swim suit african brazilian swimwear women sexy crochet bikini (13) New fashion Bohemia beachwear swim suit african brazilian swimwear women sexy crochet bikini (10)

Babagan awake dhewe

Stamgon minangka perusahaan industri busana khusus kanggo nyedhiyakake gaya busana wanita sing beda-beda, kayata bikinis seksi, baju renang konservatif, tankinis, monokinis 50an, ukuran mandi mandheg, lan liya-liyane. Klambi renang kita kabeh dirancang khusus kanggo nggawe sampeyan luwih yakin lan dadi luwih kepenak. Tim Stamgon setya nggawa pengalaman pesenan kanggo pelanggan kanthi menehi standar layanan sing paling dhuwur adhedhasar kualitas produk kabeh.













Kauntungane

1.Kami bisa ngetrapake logo adat ing kabeh produk, yen sampeyan duwe panjaluk iki, kirim email menyang kita kanthi gambar logo lan jumlah pesenan, mula kita bakal mriksa biaya cetak lan nggawe kutipan kanggo sampeyan sajrone sedina.
2. Kita uga bisa nggawe setelan sing cocog karo gambar teknis, conto, utawa foto sing jelas.
3.Maca ukuran lan warna.
4. Bahan material bisa diganti kanthi panjaluk.
5. Kita duwe pabrik usaha bareng dhewe, bisa menehi pangiriman kanthi tepat waktu.
6.Nice service ranging pengiriman lan kabijakan bali sawise barang bakal dikirim.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita

    PRODUK HOT-SALE

    Kualitas Pisanan, Keamanan Dijamin