Produk Kita

Kolam renang mens pantai pantai kanthi cepet, kanthi kathok cendhak papan 4 camo, mens pantai nganggo

Keterangan Singkat:

Nomer Model: SSDKR190812-8
Katrangan: kathok cendhak mens
Paket: Bag 1pc / Opp
Panggonan Asal: Fujian, China
Kemampuan Penyetor: 10000 Potongan / Potong saben Sasi
Port: Xiamen


Detail Produk

Tag Product

☆ Kualitas sing apik banget: 4 cara nganggo kain elastis, ditutupi saka kain bolong alus, nyaman, lan ambegan, mesthekake sampeyan bakal seneng nganggo. Cathetan: Ukuran rutin: S, M, L, XL, XXL.
☆ loro kanthong zipper ing ngarep, trep lan aman digunakake.
☆ Celana pantai iki menehi raos khusus babagan kepenak lan kabungahan nalika liburan, bulan madu, lelungan pantai pasir, pesta kolam renang lan macem-macem kegiatan banyu.

Jeneng produk: Kolam renang mens pantai pantai kanthi cepet, kanthi kathok cendhak papan 4 camo, mens pantai nganggo
Bahan: 92% poliester, spandeks 8%
Jinis Produk:
Celana pantai - pantai kanthi OEM ODM
Ukuran: S / M / L / XL / XXL
Linning: 100% poliester
Fitur: Cantik, Cedhak, Liyane.
Werna: Kamroflage ijo biru, tentara ijo
Lable & Logo Logo khusus ditrima
Wektu Pangiriman:
Ing barang saham: 15 dina; OEM / ODM: 30-50 dina sawise conto sing disetujoni.

Babagan awake dhewe

Stamgon minangka perusahaan industri busana khusus kanggo nyedhiyakake gaya busana wanita sing beda-beda, kayata bikinis seksi, baju renang konservatif, tankinis, monokinis 50an, ukuran mandi mandheg, lan liya-liyane. Klambi renang kita kabeh dirancang khusus kanggo nggawe sampeyan luwih yakin lan dadi luwih kepenak. Tim Stamgon setya nggawa pengalaman pesenan kanggo pelanggan kanthi menehi standar layanan sing paling dhuwur adhedhasar kualitas produk kabeh.








Kauntungane

1.Kami bisa ngetrapake logo adat ing kabeh produk, yen sampeyan duwe panjaluk iki, kirim email menyang kita kanthi gambar logo lan jumlah pesenan, mula kita bakal mriksa biaya cetak lan nggawe kutipan kanggo sampeyan sajrone sedina.
2. Kita uga bisa nggawe setelan sing cocog karo gambar teknis, conto, utawa foto sing jelas.
3.Maca ukuran lan warna.
4. Bahan material bisa diganti kanthi panjaluk.
5. Kita duwe pabrik usaha bareng dhewe, bisa menehi pangiriman kanthi tepat waktu.
6.Nice service ranging pengiriman lan kabijakan bali sawise barang bakal dikirim.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita