Produk Kita

Grosir aktif wanita wanita nganggo fitness fitness sing paling apik

Keterangan Singkat:

Nomer Model: DGZY-106
Katrangan: Nyandhang Fitness Fitness Wanita
Paket: 1set / Tas Opp
Panggonan Asal: Fujian, China
Kemampuan Penyetor: 10000 Potongan / Potong saben Sasi
Port: Xiamen


Detail Produk

Tag Product

☆ Digawe saka kain komprèsi kanthi kualitas premium, napas lan peluh-peluh, polyester 85%, spandeks 15%.
☆ Dhukungan apik lan jangkoan apik; Becik kanggo yoga, sepedaan, tinju lan mlaku-mlaku
☆ Nggawe bra utawa turu sing apik, cuci tangan lan hawa garing.
☆ Kain bernafas lan kelembapan

Jeneng produk: Grosir aktif wanita wanita nganggo fitness fitness sing paling apik
Bahan: 85% Polyester, 15% Spandex
Jinis Produk: Nyandhang & fitness Yoga nganggo Layanan ODM OEM
Ukuran: S / M / L / XL
Linning: 100% Polyester
Fitur: Seksi, Cantik, Ambil,
Werna: Biru
Lable & Logo Customized ditrima
Wektu Pangiriman: Ing barang saham: 15 dina; OEM / ODM: 30-50 dina sawise sampel sing disetujoni

Babagan awake dhewe

Stamgon minangka perusahaan industri busana khusus kanggo nyedhiyakake gaya busana wanita sing beda-beda, kayata bikinis seksi, baju renang konservatif, tankinis, monokinis 50an, ukuran mandi mandheg, lan liya-liyane. Klambi renang kita kabeh dirancang khusus kanggo nggawe sampeyan luwih yakin lan dadi luwih kepenak. Tim Stamgon setya nggawa pengalaman pesenan kanggo pelanggan kanthi menehi standar layanan sing paling dhuwur adhedhasar kualitas produk kabeh.







Kauntungane

1.Kami bisa ngetrapake logo adat ing kabeh produk, yen sampeyan duwe panjaluk iki, kirim email menyang kita kanthi gambar logo lan jumlah pesenan, mula kita bakal mriksa biaya cetak lan nggawe kutipan kanggo sampeyan sajrone sedina.
2. Kita uga bisa nggawe setelan sing cocog karo gambar teknis, conto, utawa foto sing jelas.
3.Maca ukuran lan warna.
4. Bahan material bisa diganti kanthi panjaluk.
5. Kita duwe pabrik usaha bareng dhewe, bisa menehi pangiriman kanthi tepat waktu.
6.Nice service ranging pengiriman lan kabijakan bali sawise barang bakal dikirim.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita