Produk Kita

2020 sisi dobel kaping pindho logo adat logo sing kenceng aktif nganggo celana pinggul dhuwur angkat wanita celana yoga seksi

Keterangan Singkat:

Nomer Model: YWQC-152X
Katrangan: Celana yoga wanita
Paket: Bag 1pc / Opp
Panggonan Asal: Fujian, China
Kemampuan Penyetor: 10000 Potongan / Potong saben Sasi
Port: Xiamen


Detail Produk

Tag Product

☆ 4 WAYANGAN KULIT GAMPANG. Leggasi lathian leren dhuwur digawe saka poliamida 80% lan 20% spandeks. Rasa lembut, telanjang, witing kringet, komprèsi, ngangkat, squat-proof lan anti cellulite. Dheweke banget ambegan lan kepenak, sampeyan ora pengin njupuk
☆ KESAN GAMPANG TINGGI TINGGI. Desain waikat sing dhuwur, ngangkat garis pinggang lan luwih dawa sikil. Celana gedhe sing dhuwur lan dhukungan menehi imbangan dhukungan lan kenyamanan sing sampurna, nduweni kendhali tummy sing apik
☆ Cepet & OPAQUE. Legok Ora Ketemu Liwat Capri Leggings sampeyan duwe. Aja padha sumelang ing bab sing ngganggu malah ing postingan yoga sing paling angel
☆ Celonone yoga kita ngidini kecanggihan, keanggunan, busana lan gaya sing maksimal. Nalika sampeyan olahraga ing gedung olahraga, nganggo legging sikil sing apik banget iki, siluet sampeyan bakal katon luwih seksi tinimbang
☆ Kain spandeks poliamida kaping pindho, rong cara nganggo beda, sampeyan uga bisa nganggo jero.

Jeneng produk: 2020 sisi dobel kaping pindho logo adat logo sing kenceng aktif nganggo celana pinggul dhuwur angkat wanita celana yoga seksi
Bahan: 80% Polyamide, 20% Spandex
Jinis Produk: Nyandhang & fitness Yoga nganggo Layanan ODM OEM
Ukuran: S / M / L / XL
Linning: 100% Polyester
Fitur: Seksi, Cantik, Ambil,
Werna: Ijo, biru, wungu, ireng, abang, jambon
Lable & Logo Customized ditrima
Wektu Pangiriman: Ing barang saham: 15 dina; OEM / ODM: 30-50 dina sawise sampel sing disetujoni

Babagan awake dhewe

Stamgon minangka perusahaan industri busana khusus kanggo nyedhiyakake gaya busana wanita sing beda-beda, kayata bikinis seksi, baju renang konservatif, tankinis, monokinis 50an, ukuran mandi mandheg, lan liya-liyane. Klambi renang kita kabeh dirancang khusus kanggo nggawe sampeyan luwih yakin lan dadi luwih kepenak. Tim Stamgon setya nggawa pengalaman pesenan kanggo pelanggan kanthi menehi standar layanan sing paling dhuwur adhedhasar kualitas produk kabeh.







Kauntungane

1.Kami bisa ngetrapake logo adat ing kabeh produk, yen sampeyan duwe panjaluk iki, kirim email menyang kita kanthi gambar logo lan jumlah pesenan, mula kita bakal mriksa biaya cetak lan nggawe kutipan kanggo sampeyan sajrone sedina.
2. Kita uga bisa nggawe setelan sing cocog karo gambar teknis, conto, utawa foto sing jelas.
3.Maca ukuran lan warna.
4. Bahan material bisa diganti kanthi panjaluk.
5. Kita duwe pabrik usaha bareng dhewe, bisa menehi pangiriman kanthi tepat waktu.
6.Nice service ranging pengiriman lan kabijakan bali sawise barang bakal dikirim.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita