Produk Kita

Celana Wanita Mesh Leggings Wanita nganggo kanthong, Ora Ketemu Capri Tinggi Pinggang Tummy Tinggi 4 Cara Regangan

Keterangan Singkat:

Nomer Model: YWQC-18225
Katrangan: Celana yoga wanita
Paket: Bag 1pc / Opp
Panggonan Asal: Fujian, China
Kemampuan Penyetor: 10000 Potongan / Potong saben Sasi
Port: Xiamen


Detail Produk

Tag Product

☆ 4 WAYANGAN KULIT GAMPANG. Leggasi lathian leren dhuwur digawe saka poliamida 80% lan 20% spandeks. Rasa lembut, telanjang, witing kringet, komprèsi, ngangkat, squat-proof lan anti cellulite. Dheweke banget ambegan lan kepenak, sampeyan ora pengin njupuk
☆ KESAN GAMPANG TINGGI TINGGI. Desain waikat sing dhuwur, ngangkat garis pinggang lan luwih dawa sikil. Celana gedhe sing dhuwur lan dhukungan menehi imbangan dhukungan lan kenyamanan sing sampurna, nduweni kendhali tummy sing apik
☆ Cepet & OPAQUE. Legok Ora Ketemu Liwat Capri Leggings sampeyan duwe. Aja padha sumelang ing bab sing ngganggu malah ing postingan yoga sing paling angel
☆ SEXY MESH PANEL. Celonone yoga kita ngidini kecanggihan, keanggunan, seksi lan busana maksimal. Nalika sampeyan olahraga ing gedung olahraga, nganggo legging sikil sing apik banget iki, siluet sampeyan bakal katon luwih seksi tinimbang
☆ PAKEET sisih: kanthong sisih kanggo stash tombol, ponsel utawa kertu lan apa wae sing penting. Aja kuwatir kelangan barang lan seneng mlaku

Jeneng produk: Legging Mesh Wanita Celana ing yoga nganggo Pocket, Non See-Liwat Capri High Waisted Tummy Control 4 Way Stretch
Bahan: 80% Polyamide, 20% Spandex
Jinis Produk: Nyandhang & fitness Yoga nganggo Layanan ODM OEM
Ukuran: S / M / L / XL
Linning: 100% Polyester
Fitur: Seksi, Cantik, Ambil,
Werna: Ireng, biru, jambon, wungu, abu-abu
Lable & Logo Customized ditrima
Wektu Pangiriman: Ing barang saham: 15 dina; OEM / ODM: 30-50 dina sawise sampel sing disetujoni

Babagan awake dhewe

Stamgon minangka perusahaan industri busana khusus kanggo nyedhiyakake gaya busana wanita sing beda-beda, kayata bikinis seksi, baju renang konservatif, tankinis, monokinis 50an, ukuran mandi mandheg, lan liya-liyane. Klambi renang kita kabeh dirancang khusus kanggo nggawe sampeyan luwih yakin lan dadi luwih kepenak. Tim Stamgon setya nggawa pengalaman pesenan kanggo pelanggan kanthi menehi standar layanan sing paling dhuwur adhedhasar kualitas produk kabeh.














Kauntungane

1.Kami bisa ngetrapake logo adat ing kabeh produk, yen sampeyan duwe panjaluk iki, kirim email menyang kita kanthi gambar logo lan jumlah pesenan, mula kita bakal mriksa biaya cetak lan nggawe kutipan kanggo sampeyan sajrone sedina.
2. Kita uga bisa nggawe setelan sing cocog karo gambar teknis, conto, utawa foto sing jelas.
3.Maca ukuran lan warna.
4. Bahan material bisa diganti kanthi panjaluk.
5. Kita duwe pabrik usaha bareng dhewe, bisa menehi pangiriman kanthi tepat waktu.
6.Nice service ranging pengiriman lan kabijakan bali sawise barang bakal dikirim.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan dikirim menyang kita